Close

En bedrift i vekst:

Trysil Vask og Rens er i stadig vekst og har de siste årene ekspandert betydelig.

Vi er en bedrift med over 20 års fartstid i vaskeri og renserifaget. Dette har gitt spillerom til videreutvikling og nyvinninger både innenfor nye markeder, men også gjennom investeringer i bedriften. Igjen – dette har gitt bedriften større markedsandeler, og med det som fundament ser vi utelukkende positivt på fremtiden!

Vårt fokus på kundeservice og fleksibilitet er vårt største grunnlag for at bedriften har lyktes i å beholde langvarige relasjoner.

Vi har investert stort i 2016, og den 5/12 åpnet vi vårt nye vask og rens. Utøket med 1000m2, og nytt moderne produksjonsutstyr på tilsammen 30 millioner kroner. Vi har gått fra å være et lite vaskeri, til å bli industrielt sett mellomstore. Vi har nå kapasitet til å vaske 8 tonn per dag. 

Vi tilbyr vaskeri- og renseritjenester til både bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Våre største kundegrupper befinner seg i området Trysil, Elverum, Sälen, Flisa, Kongsvinger og Åmot.


Org. kart

Trysil Vask og Rens AS er et datterselskap av Tepas Personal AS. Tepas Personal AS eies i sin tur av Hedmark fylkeskommune og Trysil og Engerdal kommuner. Vi er en attføringsbedrift og dette betyr at vi har et stort ansvar for å tilrettelegge forholdene for medarbeidere med spesifikke behov som trenger å komme i aktivitet.