Close

8. mai 2018

Tepas imponerte kommunestyret

Ei kjempebedrift! Anders Nyhuus sa det. Alle mente det. Tepas imponerte kommunestyret. Trysil kommune eier Tepas AS sammen med Engerdal kommune og Hedmark fylkeskommune.

Styreleder Helge Bonden og daglig leder Kjetil Svingen har ambisjoner om å gjøre fantastiske Tepas enda bedre. Det neste store er å investere 50 millioner i Tepas Industrier.
Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

Fantastisk bedrift

Helge Bonden – bedre kjent fra SkiStar – har vært styreleder i Tepas siden 2016, og akkurat det er noe av det artigste han gjør.

– Tepas er ei fantastisk bedrift! Og med planene vi nå har om å investere 50 millioner i Tepas Industrier, gjør vi bedriften klar for de neste 20-30 åra, sa han.

Langsiktige avtaler

De siste åra har Tepas Industrier vunnet mange store, langsiktige avtaler, noen med 7-8 års varighet, fortalte daglig leder i Tepas-konsernet siden 2017 Kjetil Svingen. Kapasiteten er sprengt. De står ved et vegvalg; enten satse og bygge ut, eller trappe ned.

50 millioner

Det handler om å doble bygningsmassen og vel så det – fra 2000 kvadratmeter til 4400 kvadratmeter og å modernisere og utvide maskinparken. Hele industriløftet vil koste 50 millioner kroner. Det tar de av egen lomme, og det like etter at de investerte 30 millioner i vaskeriet.