Close

6. september 2016

Viktig informasjon til alle våre kunder

«Nye TVR»  – driftsstopp i 2 uker!

Vi jobber i disse dager på spreng for å få vårt nye produksjonslokale i drift til 5.des. Vi gjør en stor investering for å øke vår kapasitet og profesjonalisere driften ytterligere. Vårt nye produksjonslokale utgjør nesten 1 000m2 og vil bli over dobbelt så stort som eksisterende bygg. Vi startet med grunnarbeid i uke 25 og skal være driftsoperative uke 49. Vi er overbevist om at dere som kunde vil merke den store omstillingen hos oss på en positiv måte.

I den forbindelse må vi dessverre ha driftsstopp i uke 48 og 49. Vi vil lagre opp tøy slik at vi kan levere i disse to ukene (utleie tøy), men ber om at alle som vet de har behov for leie av tøy i disse ukene bestiller opp godt på forhånd så de kan klare seg med nytt tøy.  Matter ber vi om at blir liggende hos dere, så tar vi selvfølgelig ikke betalt for den gangen det ikke blir byttet. Mopper vil bli byttet som vanlig.

Vi vil hente arbeidstøy i hele perioden, men blir ikke i stand til å levere rent i uke 48. Vår private avdeling kan ikke ta imot tøy for behandling i perioden uke 46-49. Hvis noen har spørsmål, vennligst kontakt Malin 90 41 73 64 el Mari 46 98 11 26.

TRYKK HER FOR MER INFO