Viktig informasjon til alle våre kunder

«Nye TVR»  – driftsstopp i 2 uker!

Vi jobber i disse dager på spreng for å få vårt nye produksjonslokale i drift til 5.des. Vi gjør en stor investering for å øke vår kapasitet og profesjonalisere driften ytterligere. Vårt nye produksjonslokale utgjør nesten 1 000m2 og vil bli over dobbelt så stort som eksisterende bygg. Vi startet med grunnarbeid i uke 25 og skal være driftsoperative uke 49. Vi er overbevist om at dere som kunde vil merke den store omstillingen hos oss på en positiv måte.

I den forbindelse må vi dessverre ha driftsstopp i uke 48 og 49. Vi vil lagre opp tøy slik at vi kan levere i disse to ukene (utleie tøy), men ber om at alle som vet de har behov for leie av tøy i disse ukene bestiller opp godt på forhånd så de kan klare seg med nytt tøy.  Matter ber vi om at blir liggende hos dere, så tar vi selvfølgelig ikke betalt for den gangen det ikke blir byttet. Mopper vil bli byttet som vanlig.

Vi vil hente arbeidstøy i hele perioden, men blir ikke i stand til å levere rent i uke 48. Vår private avdeling kan ikke ta imot tøy for behandling i perioden uke 46-49. Hvis noen har spørsmål, vennligst kontakt Malin 90 41 73 64 el Mari 46 98 11 26.

TRYKK HER FOR MER INFO

Trysil Vask og Rens_160712-01

 

Nyopprettet stilling i Tepas konsernet

Salgs og markedsjef

Stillingen er en nyopprettet stilling i konsernet med hovedfokus på salg i våre to selskaper Trysil Vask og Rens (TVR) samt Trysil Snow System(TSS).

Se Finn for mer info.http://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=80744446

4.kvartalets miljøfyr 2015

Gunn Britt får utmerkelsen av avd.leder Malin Skålholt Åkesson

Gunn Britt får utmerkelsen av avd.leder Malin Skålholt Åkesson

Vi gratulerer Gunn Britt Karlsmoen som 4.kvartals miljøfyr 2015. Begrunnelsen er som følger:

Gunn Britt tildeles kvartalets miljøfyr på bakgrunn av flere årsaker. Gunn Britt er en meget positiv og engasjert medarbeider. Hun er aldri sur, og sier sjelden nei til en oppgave. Gunn Britt har stort pågangsmot, og gjør alltid sitt ytterste for at vi skal få levert tesktiler til rett tid. Hun er meget driftig og får jobben unna med en imponerende innsats. Gunn Britt viser ekte glede ved sitt arbeid, noe som arbeidsgiver setter veldig stor pris på.

Vi gratulerer så mye med utmerkelsen og håper den bidrar til en fortsatt god innsats på Trysil Vask og Rens.

Kvartalets miljøfyr

Vi gratulerer Grethe Rønningen med utmerkelsen kvartalets miljøfyr!
Grethe har vist ekstra stor innsats og fleksibilitet dette kvartalet. Hun jobber hardt for å løse utfordringer, tar seg godt av sine medarbeidere og er veldig serviceorientert.

Grethe