Fornying av nettsider

Utover vinteren og våren vil vi arbeide med ny utforming av våre nettsider.  – Ombyggingen vil skje noe gradvis og kan i verste fall medføre noe nedetid, men vil så langt det er mulig forsøke å holde sidene oppe.

Under ombyggingen kan derfor ulike elementer på siden(e) fremstå som uferdige etc. Vi ber om forståelse for dette …

Mvh. Webmaster 🙂

Vi tar en pause i 2 uker

I forbindelse med installering av nye maskiner og ferdigstillelse av lokalene, må vi holde stengt i uke 47 og 48, og vi kan dessverre ikke tilby full service i disse ukene.

  • For kunder som har matter blir disse liggende i denne perioden, og vi tar selvfølgelig ikke betalt for den gangen det ikke blir byttet. Mopper vil bli byttet som vanlig.
  • Arbeidstøy vil bli hentet i hele perioden, men vi kan ikke levere tilbake rent i uke 48.
  • For private kunder kan vi ikke ta imot tøy for behandling i perioden uke 46-48. Har du spørsmål rundt dette, vennligst kontakt Malin 904 17 364 eller Mari 469 81 126.

Nye åpningstider for privatkunder blir mandag – fredag: 0900 – 1700, lørdag: 0900-1400.

5. desember åpner vi igjen i nye lokaler med nytt utstyr og nytt kundemottak.

Vi ønsker alle gamle og nye kunder hjertelig velkommen.

Viktig informasjon til alle våre kunder

«Nye TVR»  – driftsstopp i 2 uker!

Vi jobber i disse dager på spreng for å få vårt nye produksjonslokale i drift til 5.des. Vi gjør en stor investering for å øke vår kapasitet og profesjonalisere driften ytterligere. Vårt nye produksjonslokale utgjør nesten 1 000m2 og vil bli over dobbelt så stort som eksisterende bygg. Vi startet med grunnarbeid i uke 25 og skal være driftsoperative uke 49. Vi er overbevist om at dere som kunde vil merke den store omstillingen hos oss på en positiv måte.

I den forbindelse må vi dessverre ha driftsstopp i uke 48 og 49. Vi vil lagre opp tøy slik at vi kan levere i disse to ukene (utleie tøy), men ber om at alle som vet de har behov for leie av tøy i disse ukene bestiller opp godt på forhånd så de kan klare seg med nytt tøy.  Matter ber vi om at blir liggende hos dere, så tar vi selvfølgelig ikke betalt for den gangen det ikke blir byttet. Mopper vil bli byttet som vanlig.

Vi vil hente arbeidstøy i hele perioden, men blir ikke i stand til å levere rent i uke 48. Vår private avdeling kan ikke ta imot tøy for behandling i perioden uke 46-49. Hvis noen har spørsmål, vennligst kontakt Malin 90 41 73 64 el Mari 46 98 11 26.

TRYKK HER FOR MER INFO

Trysil Vask og Rens_160712-01

 

1.kvartals miljøfyr 2016

I dag har vi kåret årets første kvartals miljøfyr hos oss. Denne gangen gikk det til Marit Tangnæs, for god innsats, levering over forventingene, positiv innstilling og godt pågangsmot.

Vi gratulerer Marit så mye med utmerkelsen:)Miljøfyr 1.kvartal 2016

4.kvartalets miljøfyr 2015

Gunn Britt får utmerkelsen av avd.leder Malin Skålholt Åkesson

Gunn Britt får utmerkelsen av avd.leder Malin Skålholt Åkesson

Vi gratulerer Gunn Britt Karlsmoen som 4.kvartals miljøfyr 2015. Begrunnelsen er som følger:

Gunn Britt tildeles kvartalets miljøfyr på bakgrunn av flere årsaker. Gunn Britt er en meget positiv og engasjert medarbeider. Hun er aldri sur, og sier sjelden nei til en oppgave. Gunn Britt har stort pågangsmot, og gjør alltid sitt ytterste for at vi skal få levert tesktiler til rett tid. Hun er meget driftig og får jobben unna med en imponerende innsats. Gunn Britt viser ekte glede ved sitt arbeid, noe som arbeidsgiver setter veldig stor pris på.

Vi gratulerer så mye med utmerkelsen og håper den bidrar til en fortsatt god innsats på Trysil Vask og Rens.